Ghost de musical uitgesteld, The Little Mermaid naar Utrecht

De Nederlandse tak van Stage Entertainment heeft ervoor gezorgd dat de kaartprijs ook in deze tijd aantrekkelijk blijft voor de consument door bezoekers volledig te laten profiteren van de BTW verlaging per 1 juli aanstaande. Joop van den Ende Theaterproducties past bovendien de programmering voor het komende theaterseizoen aan. Dit sluit aan bij de veranderende markt die onder invloed staat van bezuinigingsdiscussies, BTW aanpassingen en laag consumentenvertrouwen. De combinatie van gunstige kaartprijs en aangepaste programmering kan worden gerealiseerd zonder concessies te hoeven doen aan de hoge kwaliteit waarmee de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties zich weten te onderscheiden.

The Little Mermaid wordt, na beëindiging van de tour door het land, vanaf 31 augustus een aantal maanden lang de vaste bespeler van het Beatrix Theater in Utrecht. Dit betekent dat de eerder aangekondigde productie van Ghost uitgesteld zal worden. De succesvolle musical Wicked, waarvoor het 500.000e kaartje naar verwachting in de komende twee weken zal worden verkocht, wordt verlengd en zal tot eind oktober spelen in het AFAS Circustheater. Vanaf voorjaar 2013 wordt de eigen musical Sister Act de opvolger in dit theater.

Kort samengevat bestaat het aanbod van Joop van den Ende Theaterproducties voor komend seizoen uit een breed palet van vier, in plaats van vijf, gelijktijdig spelende producties: de Broadway hit Wicked (en later Sister Act) in Scheveningen, de zeer succesvolle familieshow The Little Mermaid in Utrecht, Andrew Lloyd Webbers meesterwerk Aspects of Love als reizende productie en de eigen Hazes musical Hij Gelooft in Mij exclusief in het DeLaMar Theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies