De vloer op met de cast van HEMA de musical

Vanaf september is HEMA de ‘worst’ musical ever in de Nederlandse theaters te zien. Op de perspresentatie begaf de cast zich al even op de werkvloer. In HEMA de musical vormt de gelijknamige winkelketen het decor voor een musical met humor in de traditie van ‘t Schaep met de vijf poten over Holland en haar inwoners.

Wat: HEMA de musical
Wie: 
O.a. Joep Onderdelinden, Wimie Wilhelm, Laus Steenbeeke, Maaike Martens & Sytske van der Ster
Waar: 
HEMA, Amsterdam
Wanneer: 
22 mei 2012 (perspresentatie)
Door: 
Bianca Berentsen

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies