Win de DVD van Love Never Dies (Phantom 2)

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN: In 1986 was The Phantom of the Opera voor het eerst te zien. Een musical die zou uitgroeien tot een ware klassieker. Vier jaar na de wereldpremière van The Phantom of the Opera speelde componist Andrew Lloyd Webber al met het idee voor een vervolg. In 2007 maakte Lloyd Webber in een videoblog bekend dat het er dan toch van zou komen. Zo’n drie jaar later beleefde Love Never Dies, ook wel Phantom 2 genoemd, haar première op het Londonse West End.

De DVD van de Australische Love Never Dies is een echte ‘must have’ voor elke musicalliefhebber. Zeker zolang het Nederlandse publiek alleen maar kan dromen van een Nederlandse uitvoering. HIER is een review te vinden over de DVD van Love Never Dies!

In samenwerking met Universal mag Musical Reports 3 exemplaren van de live registratie (DVD) van de Australische Love Never Dies weggeven. Je maakt op drie manieren kans:

Twitter:
Retweet of plaats de onderstaande Tweet op Twitter. We zijn HIER te vinden op Twitter. Meedoen kan tot en met 15 juli.

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports en maak zo kans op de DVD van Love Never Dies

Facebook:
Je maakt ook kans op de kaarten door op Facebook op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te vinden op Facebook. Meedoen kan tot en met 15 juli.

Ik LIKE Musical Reports op Facebook en deel dit bericht en maak zo kans op de DVD van Love Never Dies. Meer info: http://musicalreports.nl/?p=13130

Prijsvraag:
Geef antwoord op onderstaande prijsvraag en e-mail je antwoord samen met je naam en adres naar prijsvraag[@]musicalreports.nl o.v.v. Love Never Dies. Meedoen kan tot en met 15 juli. De vraag luid: 

Wie heeft de rol van Phantom gecreëerd voor de West End (London) productie van Love Never Dies en was als Phantom te zien in het 25th Aniversary concert van The phantom of the Opera?

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies