Annie naar de dierentuin met Warbucks & Grace

3 juni was een spannende dag voor alle meiden die auditie hebben gedaan voor een rol in Annie. In de GaiaZOO bij Kerkrade vond de spannende finale van de zoektocht plaats. Goed nieuws voor alle auditanten, iedereen heeft namelijk een rol in de musical Annie! Musical Reports was aanwezig bij deze spannende dag en sprak met Tony Neef en Maike Boerdam.

Wat: Annie!
Wie: Tony Neef & Maike Boerdam
Waar: GaiaZOO, Kerkrade
Wanneer: 3 juni 2012 (perspresentatie)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies