Extra show Ja Zanna, nee Zanna in Theater M-Lab

Vanaf vanavond is de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. En met succes, want de kaarten voor de voorstelling die tot en met 25 juni exclusief te zien is in Theater M-Lab, vliegen de deur uit. Een aantal shows is reeds uitverkocht of zo goed als. Het is gelukt een extra voorstelling in te lassen op vrijdag 22 juni om 20:15 uur. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Ja Zanna, nee Zanna gaat over een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homoseksueel, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.
 Maar wat gebeurt er als een jongen en een meisje gevoelens voor elkaar blijken te hebben? De voorstelling werd bekroond met vijf Drama Desk Award nominaties (waaronder Best Musical en Best Music).

Ja Zanna, nee Zanna is zomers, vrolijk en wordt gebracht door een oog- én oorstrelende cast waar de energie vanaf spat: Sanguita Akkrum, Elise Berends, Jasper van Dijk, Gino Emnes, Matthew Michel, Michael Muller, Boris Schreurs en Jeske van de Staak. Sieta Keizer neemt de regie voor haar rekening, de vertaling en bewerking is van Ron Mesland. Menno Theunissen verzorgt de muzikale leiding en de choreografie is van Guillermo Blinker.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies