Exclusief: Scenebeelden Bonifatius de musical

Van 1 tot en met 10 juni is in Dokkum Bonifatius de musical opgevoerd. Een Friese bewerking van deze, oorspronkelijk Duitse musical. In samenwerking met Stichting 754 (producent) heeft Musical Reports exclusieve scenebeelden (video) gemaakt.

In deze ruim 10 minuten durende video komen de hoogtepunten van de voorstelling voorbij, zo ook ‘It wetter waakst’ het duet tussen Syb van der Ploeg en Lotte verhoeven. Dit nummer werd speciaal voor deze voorstelling werd geschreven door Syb van der Ploeg en De Kast.

Wat: Bonifatius de musical
Wie: Richard Spijkers, Theun Plantinga, Lotte Verhoeven, Syb van der Ploeg & Wieneke Remmers
Waar: Bonifatius Kapel
Wanneer: 8 juni 2012 (reguliere voorstelling)
Door: Sebas Verboom, Jouke van Buuren & Saskia Ebbing

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies