Mout & haar Zware Jongens veroveren Amsterdams Werkteater

Carolina Mout (Beauty and the Beast, Crazy Shopping, De Geheime Tuin, Maria!) zit 25 jaar in de showbusiness! En dat viert Mout met haar eigen voorstelling Mout & De Zware Jongens exclusief in het Werkteater te Amsterdam. Musical Reports bezocht de voorstelling en genoot van toneelbeest Carolina Mout!

Wat: Mout & de Zware Jongens
Wie: Carolina Mout, Janira Semedo Duarte, Ziarah Janssen & Fleur Jagt
Waar: Werkteater, Amsterdam
Wanneer: 13 juni 2012 (reguliere voorstelling)
Door: Jouke van Buuren

Niet iedereen heeft anno 2012 genoeg lef, persoonlijkheid en vertrouwen om zelf een voorstelling op te zetten rondom je eigen jubileum. Maar Carolina Mout heeft dat wel. Zoals Mout eerder aan Musical Reports vertelde financiert ze zelf haar voorstelling, schreef en vertaalde ze zelf teksten en liedjes en rende ze zelf de kledingzaken af voor de laatste outfits. Gelukkig hoeft ze niet alles zelf te doen, en ondersteunen drie zware jongens (Janira Semedo Duarte, Ziarah Janssen & Fleur Jagt) Mout op het podium. Deze dames dansen, zingen en spelen met Mout mee en zijn een waardige aanvulling aan de voorstelling.

Mout en de zware jongens zingen bestaande Nederlands- en Engelstalige liedjes die bij hen passen. Over het algemeen is het vooral feest op het podium; zo volgt er een vrolijk “tropenblok”, maar ook is er ruimte voor andere (pop) klassiekers. De voorstelling zit vol hilarische en mooie anekdotes. Tussen de liedjes door vertelt Mout gepassioneerd over haar voorliefde voor de Bijlmer, haar kinderen en haar indiaan. Regelmatig hoor je het publiek hardop lachen, hoor je hard applaus of swingt iedereen mee op de muziek.

Mout & De Zware Jongens is een voorstelling die gemaakt is uit liefde voor theater. En dat zie je in alles terug. De voorstelling is een prachtige manier om kennis te maken met Carolina Mout of om te zien wat ze allemaal heeft gedaan tijdens haar carrière. De voorstelling is een aangename mix van liedjes en (vooral) hilarische anekdotes. Kortom; deze voorstelling moet je als theaterliefhebber gezien hebben.

Wees er snel bij, want de voorstelling is nog maar tot en met 24 juni te zien in het Amsterdamse Werkteater. Bekijk HIER onze videoreportage en bekijk HIER onze foto’s na aanleiding van ons bezoek aan een repetitie van Mout & De Zware Jongens.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies