Première Ja Zanna Nee Zanna

De internationaal bekroonde  Ja Zanna Nee Zanna beleefde op vrijdag 15 maart haar Nederlandse première in het M-Lab. Deze Gay-Good musical neemt je mee naar een wereld waar homoseksualiteit de norm is, heteroseksualiteit abnormaal, de aanvoerder van het voetbalteam de nerd, en de schaakkampioen de held is. Bekijk hier de foto’s die Musical Reports na afloop van deze hilarische voorstelling maakte.

Wat: Ja Zanna, Nee Zanna
Wie: O.a. Matthew Michel, Gino Emnes, Elise Berends, Boris Schreurs en Jeske van de Staak
Waar: M-lab, Amsterdam
Wanneer: 15 juni 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten
Klik hier voor een verslag van deze musical.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies