Xander de Buisonjé special guest tijdens concert Willemijn Verkaik

Gisteren is bekend geworden dat Xander de Buisonjé vanavond een exclusief gastoptreden verzorgt in het AFAS Circustheater tijdens het concert ‘As I Am’ van musicalster Willemijn Verkaik.

Xander en ik kennen elkaar uit onze HAVO-tijd en speelden samen in een schoolbandje. Ik vind het fantastisch en spannend tegelijk om morgen samen op te treden tijdens mijn eigen concert”, aldus Willemijn Verkaik.

Willemijn geeft op dinsdag 26 juni (vandaag) een éénmalig concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Cabaretier Richard Groenendijk schreef speciaal voor Willemijn de aankondigingsteksten tussen de nummers.

Willemijn Verkaik speelde op 21 juni jl. haar 1000ste voorstelling in de rol van de groene heks Elphaba in de musical Wicked. Ze is de eerste musicalactrice in Europa die deze rol zo vaak heeft gespeeld. Onlangs werd Willemijn uitgeroepen tot Wicked Personality 2011. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via seetickets.nl of vanaf 16.00 uur aan de kassa van het AFAS Circustheater in Scheveningen.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies