Cast Sprookjesboom de Musical is compleet

Het avontuur kan beginnen voor musicalacteurs Jonathan Demoor, Thijs van Empel, Janneke Iking, Amy Galatà en Darren Lek. Zij spelen vanaf 19 september een bijzondere rol in de nieuwste musical van Efteling Theaterproducties, namelijk die van Sprookjesbosbewoner. De repetities van ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ starten later in de zomer, maar de acteurs zijn nu al begonnen met de voorbereidingen.

Jonathan Demoor zal de hoofdrol van Klein Duimpje gaan spelen in de kindermusical. In 2011 werd de Vlaamse acteur in België al genomineerd voor de musicalprijs voor Aanstormend Talent voor zijn rol in het eerste deel van Sprookjesboom de Musical. Nu zo’n twee jaar later zal Jonathan ook in de nieuwe voorstelling zijn opwachting maken. Jonathan: “Ik ben ontzettend trots dat ik nu de hoofdrol mag gaan spelen en ben me al aan het inlezen in het script en natuurlijk het sprookje. Ik kan niet wachten om weer met de poppen aan de slag te gaan. Want in Sprookjesboom de Musical laten wij als acteurs door middel van poppen het verhaal tot leven komen. Dat brengt een extra acteerdimensie met zich mee. Je bent met twee dingen tegelijk bezig en dat is een uitdaging. Zeker voor een kinderpubliek dat altijd goudeerlijk is. Je merkt snel genoeg aan de kinderen of ze het leuk vinden.“

Het verhaal

Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?

Cast

Jonathan Demoor is Klein Duimpje, Thijs van Empel is Wolf en Draak, Janneke Iking is Heks en Roodkapje, Amy Galatà is                                     Assepoester en Geitje Benjamin en Darren Lek speelt Langnek, Kabouter Ko, Ezel en Fakir.

Achtergrond

‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ is een musicalproductie van Efteling Theaterproducties en is exclusief te zien in het Efteling Theater van 19 september 2012 tot en met 24 februari 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eftelingtheater.com of via 0900-0161 (€ 0,15 p/m).

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies