WIN 2 vrijkaarten voor Yab Yum – het Circus van de Nacht

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! Vanaf augustus 2012 is de voorstelling Yab Yum – het Circus van de Nacht te zien in de Nederlandse theaters. Deze productie doet eer aan de glamourrijke tijden van ’s werelds meest beroemde bordeel. Maar ook ervaart men hoe de genadeloze Amsterdamse onderwereld  de club sluipenderwijs in een wurggreep nam.

Deze Burlesque- achtige show werpt een onthutsende blik op de meisjes, die elke een eigen verhaal hebben voor hun bestaan in de club. We zien een kleurrijke cast van mooie jonge vrouwen escaleren in het spel der verleiding. Elke nacht is er de strijd, de competitie, tussen de meisjes in dit circus van illusies. Wie krijgt de meest begeerlijke klant? Wie “verdient” de meeste flessen champagne. Maar belangrijker nog; wie overleeft achter de bladgouden façade van de Amsterdamse club.

Musical Reports mag in samenwerking met Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 2×2 vrijkaarten verloten voor de eerste try-out van Yab Yum!

Op zaterdag 11 augustus a.s. om 20.15 uur is de aller eerste try-out van Yab Yum – Het Circus van de Nacht te zien in Stadsschouwburg Haarlem. Wat moet je doen om kans te maken op 2 vrijkaarten voor deze eerste try-out? Je kan meedoen via de Twitter-actie of door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden.

Prijsvraag: Annick Boer, die de rol van Angel speelt, het liefje van de gangster Kees ( gespeeld door Bas Muijs) heeft een Musical Award gewonnen. Voor welke rol in welke musical was dat?

Stuur het antwoord (rol + voorstelling) naar prijsvraag[@]musicalreports.nl o.v.v. Yab Yum Prijsvraag. Stuur ook je voor, achternaam en telefoonnummer mee in dit e-mailtje. Meer dan één keer e-mailen heeft geen zin.

Twitter: Retweet of plaats de onderstaande Tweet op Twitter. We zijn HIER te vinden op Twitter.

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports , en maak kans op 2 vrijkaarten voor Yab Yum de musical op 11 aug. in Haarlem

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies