BNN zoekt musical liefhebbers voor TV-opnames

Sophie en Ruben zijn weer tegen elkaar ten strijde getrokken voor een derde serie Ruben Versus Sophie. De opnames hier voor zijn in volle gang. Het resultaat is voor iedereen vanaf 12 november a.s. op t.v. te zien, maar niet voor jou! Jij hebt de unieke kans om nu al getuige te zijn van de strijd tussen beide.

Aanstaande zaterdagavond, 21 juli, zijn er opnames in de Theater Fabriek Amsterdam waar Sophie en Ruben je graag verwelkomen. Die avond kun jij er getuige van zijn wie de beste musicalmaker van hen beide is. Vanaf vandaag (donderdag 19 juli) zijn Sophie en Ruben in touw om een zo spannend, leuk, boeiend, vermakelijk mogelijke musical op poten te zetten. En zaterdagavond staan ze, met de door hen geregeld sterrencast, op het podium van de grote zaal van de Theater Fabriek Amsterdam. Zorg dat jij in die zaal zit om ze aan te moedigen en om te genieten van twee prachtige musicals!

Zorg dat je tussen 19.00 en 19.15 uur aanwezig bent. Om 19.30 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur dooft het zaallicht en stralen de podiumlampen voor de eerste act. Na een kort jurycommentaar van onder anderen Freek Bartels en Maurice Wijnen, volgt de tweede act. Benieuwd wie de kundige jury tot winnaar zal kronen!?  Naar verwachting zullen de opnames tot uiterlijk 22.30 uur duren.

Meld je zo snel mogelijk aan, want ook hier geldt: vol is vol! Dit doe je door een mail te sturen naar:
publiekversus@bnn.nl (Kom je gezellig met meerdere personen, vergeet dan niet het aantal te melden in je mail). Geen aanmelding is geen toegang. Tot zaterdag, Sophie en Ruben kijken naar je uit!

Theater Fabriek Amsterdam
Czaar Peterstraat 213
1018 PL Amsterdam

Een routebeschrijving naar deze bijzondere locatie vind je op: www.theaterfabriekamsterdam.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies