Presentatie Peter Pan – World Arena Tour

Op 18 juli 2012 presenteerde Music Hall groots hun nieuw productie Peter Pan in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. De  producent beloofd ons een topproductie en een show van wereldformaat die – zelfs letterlijk – een hoge vlucht zal nemen… Deze buitengewone creatie zal hoogtechnologisch, verrassend en extreem levendig zijn.

Wat: Peter Pan – The Never Ending Story
Wie: O.a. Sandor Stürbl, Lilly-Jane Young, Julia Guez, Sara De Smedt
Waar: Scheepvaartmuseum , Amsterdam
Wanneer: 18 juli 2012 (presentatie)
Door: Bianca Bakker

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies