Eerste repetitie Arthur en de strijd om Camelot

Deze zaterdagmorgen, in het Ursulaklooster in Boxtel, vond de eerste repetitie van Arthur en de strijd om Camelot plaats. Tevens was dit voor de pers de eerste kennismaking met deze nieuwe, swingende familiemusical. Ruud van Overdijk speelt Arthur, een jongen die gepest wordt op school en niet overweg kan met zijn stiefmoeder. Hij droomt vaak weg bij de verhalen van Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel. Door een bliksemschicht komt hij terecht in deze tijd en zo beleeft hij zijn eigen avontuur.

Wat: Arthur en de strijd om Camelot
Wie: Ruud van Overdijk, Leon van Uden, Janneke van Dooren, Ilse Spruijt, Martijn Dijkstra, Janneke van Dooren
Waar: Ursulaklooster Boxtel
Wanneer: 21 juli 2012 (eerste repetitiedag)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies