Nieuw initiatief: Musical on Demand

Renée van Wegberg, onder andere bekend van rollen in Joseph en Wicked, heeft als eerste haar medewerking toegezegd aan het premièreconcert van Musical on Demand op 22 oktober 2012. Het premièreconcert is de start van een nieuw concept in musicalland: Musical op aanvraag!

Musical on Demand is afgelopen voorjaar opgericht met als doel musicalconcerten op maat te produceren. De toekomstige opdrachtgevers kunnen zelf hun ideale concert of evenement samen stellen: van klein en intiem, tot groots en meeslepend! Naast het brengen van bekende musicalartiesten, wil Musical on Demand vooral een podium bieden aan de (nog) onbekende artiesten en musici die al werkzaam zijn in de musicalwereld of in de laatste fase zijn van hun (musical-) vakopleiding. Om dit initiatief onder de aandacht te brengen verzorgt het bedrijf een premièreconcert waarbij de vele mogelijkheden van Musical on Demand aan bod zullen komen.

Speciaal voor musicalliefhebbers, geïnteresseerden, bedrijven en investeerders verzorgt Musical on Demand dit concert op 22 oktober 2012 in “De Wachtkamer” op het station van Haarlem. Een 8-koppige professionele live band en 10 solisten treden op in verschillende samenstellingen (solo, duo, trio en als ensemble), zodat de veelzijdigheid van het bedrijf volledig tot zijn recht zal komen. Met trots kan Musical on Demand melden dat o.a. Renée van Wegberg (Joseph en Wicked) haar medewerking heeft toegezegd aan het concert. Daarnaast hebben een aantal zeer getalenteerde jonge artiesten hun medewerking toegezegd als solist: Sara Gracia Santacreu (Sound of Music, Dans der Vampieren), Anouk Snel (afgestudeerd aan Frank Sanders Academie) en Daan Smits (Soldaat van Oranje). De line-up zal zich naar alle waarschijnlijkheid uitgebreid worden met een aantal gerenommeerde namen uit de musicalwereld. Het concert staat onder de muzikale leiding van de bekende pianist, componist, arrangeur en bandleider Edwin Schimscheimer.

De financiering van het project verloopt via crowdfunding op Voordekunst.nl. Een nieuw online platform voor kunstprojecten waar het grote publiek via social media om een investering wordt gevraagd. Als dank voor hun investering nodigt Musical on Demand geïnteresseerden uit om bij het concert aanwezig zijn. Dit is dan ook de enige manier om er zeker van te zijn één van de 150 genodigden te zijn voor het concert.

Musical on Demand heeft een actie waarbij 8 volgers van de facebook en twitter pagina’s aanwezig kunnen zijn bij het premièreconcert. Informatie over deze acties is te vinden via de onderstaande links. www.musicalondemand.nl

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies