Jeronimo zingt titelsong Sprookjesboom de Musical

De 22-jarige Jeronimo is vandaag begonnen aan een sprookjesavontuur. Het populaire tieneridool heeft de titelsong van Sprookjesboom de Musical ingezongen, de nieuwste musical van Efteling Theaterproducties. Samen met Roodkapje, Assepoester en andere Sprookjesbosbewoners is Jeronimo de studio ingedoken om het lied ‘Gi-ga-gantisch’ op te nemen.

Op zaterdagavond 4 augustus zal Jeronimo het lied ‘Gi-ga-gantisch’ voor het eerst live ten gehore brengen tijdens het Zeven Pleinen Festijn in de Efteling. De single is vanaf begin augustus gratis beschikbaar via I-tunes.

‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ is te zien in het Efteling Theater vanaf 19 september 2012.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies