Vlaamse ‘Annie’s’ gezocht voor gelijknamige musical

Music Hall, Albert Verlinde Entertainment en vtmKzoom zijn op zoek naar meisjes tussen 7 en 14 jaar oud die de hoofdrol willen vertolken in Annie, de musical. In augustus vinden de eerste audities plaats en de spannende zoektocht wordt in het najaar uitgezonden op vtmKzoom. Deze klassieker van formaat over het kleine, brutale weesmeisje staat vanaf 26 december 2012 in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 30 januari 2013 in Capitole Gent.

De open audities vinden plaats in Stadsschouwburg Antwerpen op 16 en 17 augustus 2012. Kandidaten sturen een korte CV met duidelijke foto naar auditie@musichall.be en moeten beschikbaar zijn voor repetities vanaf eind november. De speelperiode van de musical loopt van 26 december tot 03 februari met mogelijke verlengingen. Music Hall laat weten of je uitgenodigd wordt om te auditeren. Wie weet ben jij wel de nieuwe Annie! Alle informatie voor de kandidaten staat op www.musichall.be/nl/op-zoek-naar-annie

Het jonge meisje Annie slijt haar dagen in een weeshuis, wachtend op haar ouders die haar hebben achtergelaten. Maar ook kleine weesmeisjes hebben soms geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Wat begint als een reclamestunt voor de miljonair, eindigt in een vriendschap voor het leven!

Annie zit vol onvergetelijke hits waaronder Tomorrow en It’s a hard knock life. Het weesmeisje zal zowel jong als oud weten te ontroeren tijdens de kerstdagen. Deze Broadwayklassieker ging in 1977 in première en staat in het collectief geheugen gegrift.

Tickets & info op www.musichall.be of 0900 69 900

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies