Chantal Janzen verhuist van Smaragdstad naar Amsterdam

Chantal Janzen speelde gisteravond haar allerlaatste voorstelling als de goedaardige heks Glinda in de musical Wicked. Zij is vanaf november te zien in de rol van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij de musical. Haar rol wordt vanaf september ingevuld door Keet! en Céline Purcell. Zij veranderden maar al te graag in hun alter-ego Glinda om haar helemaal in Wicked stijl uit te zwaaien. “Voor de allerlaatste keer ‘Glinda de Goede’ voelt erg vreemd en afscheid nemen al helemaal. Het hoort weliswaar bij het vak, maar wennen doet het nooit”, aldus Chantal Janzen.

Martijn Fischer verraste Chantal Janzen na haar laatste voorstelling in Wicked. Martijn is vanaf 11 november haar nieuwe tegenspeler in Hij Gelooft in Mij de musical. Hij speelt hierin de rol van André Hazes en Chantal speelt de rol van Rachel Hazes.

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies