WIN het castalbum van Arthur en de strijd om Camelot!

Arthur heeft het zwaar. Op school is hij het mikpunt van pesterijen en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn strenge stiefmoeder. Om te ontsnappen aan de realiteit droomt hij dan ook vaak weg bij de heldhaftige verhalen over koning Arthur en de ridders van de ronde tafel.

Als Arthur tijdens een heftige storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt hij, vol verbazing, in de wereld van zijn lievelingsverhaal. Hij sluit vriendschap met de stoere ridder Lancelot en de mooie Guinevere. Samen gaan ze op zoek naar het magische zwaard in de steen. Want degene die dit zwaard te pakken krijgt zal de baas worden van het land. Helaas voor de nieuwe vrienden, is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar het bijzondere voorwerp. Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur te dwarsbomen.

Van Uden Theaterproducties presenteert Arthur de musical en voor de eerste voorstelling is de CD al te koop!

Musical Reports mag in samenwerking met Van Uden Theaterproducties 2 exemplaren van het castalbum verloten

Hoe maak je kans op een exemplaar van het castalbum? Je kan via Facebook en via Twitter kans maken op de CD.

Facebook: Deel onze actie via onze Facebook pagina. We zijn HIER op Facebook te vinden.

Twitter: Plaats of retweet de volgende tweet op Twitter. Zorg ook dat je ons volgt op Twitter. We zijn HIER te vinden op Twitter.

Ik volg @MusicalReports zo maak ik kans op een exemplaar van het castalbum van de musical Arthur

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies