Musical Reports bereikt nieuwe mijlpaal; >500000 videoweergaven

Naast reports, nieuwsberichten, fotoreports, prijsvragen en interviews maakt Musical Reports ook regelmatig videoreports. We maken videoreports na aanleiding van onze bezoeken aan premières, presentaties of speciale events. Alle reportages zijn op YouTube terug te kijken. Musical Reports bestaat bijna 3 jaar en in die tussentijd zijn ook onze videoreportages geëvalueerd. Tegenwoordig zijn de reportage in HD gefilmd en ook in HD terug te kijken.

Nu is het augustus 2012 en meer dan een half miljoen (500000) videoweergaven hebben plaatsgevonden. We gaan hard op weg naar 1 miljoen kijkers en zullen dit bij die tijd uitgebreid vieren. Benieuwd geworden naar onze reportage’s? Bekijk dan nu (nog) eens een van onze 154 video’s op YouTube.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies