Kim-Lian onthult Prinses Fiona in Madame Tussauds

Op 10 augustus heeft de onthulling van Prinses Fiona, uit de film Shrek, in Madame Tussauds plaatsgevonden. Kim-Lian van der Meij zal later dit jaar de rol van Prinses Fiona spelen in de musical Shrek. Voor zowel het wassen beeld als voor Kim-Lian van der Meij was het de eerste keer dat ze aan de pers getoond werden. Madame Tussauds Nederland is het eerste Madame Tussauds museum die niet Shrek, maar Fiona aan hun collectie heeft toegevoegd. Hiermee is het beeld van prinses Fiona ook meteen het grootste beeld van Madame Tussauds Amsterdam. De musical Shrek zal vanaf oktober te zien zijn in het Rai Theater in Amsterdam.

Wat: Shrek
Wie: Kim-Lian van der Meij
Waar: Madame Tussauds, Amsterdam
Wanneer: 10 augustus 2012 (onthulling wassenbeeld prinses Fiona)
Door: Bianca Bakker

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies