Finalisten ‘Op zoek naar Annie’ bekend

De voorbije twee dagen werd Stadsschouwburg Antwerpen overspoeld met kandidates die meedingen naar de hoofdrol in de musical Annie. Meer dan 300 meisjes tussen 7 en 14 jaar stonden voor een professionele jury met Deborah De Ridder, John Yost, Ad Van Dijk en Roel Hermans. Na twee vermoeiende, spannende, maar leuke dagen blijven er 18 kinderen over. 10 meisjes stoten door naar de liveshows van het tv-programma ‘Op zoek naar Annie’ op vtmKzoom, de andere 8 hebben hun rol al gekregen.

Wie uiteindelijk doorgaat naar de liveshows van het programma ‘Op zoek naar Annie’ wordt bekend gemaakt op de Antwerpse cultuurmarkt, zondag 26 augustus om 17u op de Grote Markt in Antwerpen.

De liveshows worden opgenomen woensdag 7, 17, 21 en zaterdag 24 november. Het precieze uitzendschema wordt snel aangekondigd.

Meer info via www.musichall.be.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies