Soldaat van Oranje verlengd t/m januari 2013

Soldaat van Oranje – De Musical is door het aanhoudende succes wederom verlengd. De voorstelling, die al meer dan 650.000 bezoekers trok, is tot en met januari 2013 te zien in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Producent Fred Boot: “Het voelt juist in deze tijd heel bijzonder dat we wederom kunnen verlengen. Elke avond spelen we nog altijd voor een uitverkochte zaal en dat in oktober al twee jaar lang. We doen er alles aan om de kwaliteit van de voorstelling op het hoogste niveau te houden. Daarom is het ook geweldig dat acteurs als Catherine ten Bruggencate, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Anne-Wil Blankers weer terug komen.”

Matteo van der Grijn, die in juli 2012 terug kwam in de voorstelling, blijft de gehele nieuwe speelperiode de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen. Hij wisselt de rol twee keer per week af met Robbert van den Bergh die op de overige dagen Anton speelt.Oren Schrijver speelt op die dagen de rol van Anton. Linde van den Heuvel blijft haar rol Charlotte spelen.

De actrices die op dit moment de rol van Koningin Wilhelmina vertolken, Catherine ten Bruggencate en Myranda Jongeling, zijn tot eind september te zien. Vanaf oktober keert Anne-Wil Blankers terug, zij speelde al eerder Koningin Wilhelmina in de voorstelling. Zij zal vanaf begin oktober de rol afwisselend spelen met Bettty Schuurman. Betty is daarmee de tiende Koningin van Soldaat van Oranje – De Musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies