Perspresentatie Sprookjesboom de Musical

Sprookjesboom de Musical keert vanaf 19 september 2012 terug in het Efteling Theater met een tweede deel van de populaire kindervoorstelling. Na een succesvolle eerste reeks musicalvoorstellingen gevolgd door een tournee door het land, heeft Efteling Theaterproducties nu een compleet nieuw verhaal op de planken liggen. In ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’ beleven de bekende Sprookjesbosbewoners een nieuw avontuur. Musical Reports was aanwezig bij de perspresentatie.

Wat: Sprookjesboom de Musical
Wie: Amy Galatá, Darren van der Lek, Janneke Iking, Jonathan Demoor en Thijs van Empel.
Waar: Factorium Tilburg
Wanneer: 20 augustus 2012 (Perspresentatie)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies