M-Lab verzorgt voorprogramma AVRO Musical Sing-a-Long

Op uitnodiging van de Uitmarkt verzorgt M-Lab dit jaar het voorprogramma van de AVRO Musical Sing-a-Long op zondag 26 augustus aanstaande.  M-Lab grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan om te laten zien waarom zij bestaansrecht verdient nu onlangs bleek dat deze bij publiek, critici en makers gewaardeerde organisatie vanaf 2013 niet langer wordt ondersteund door de overheid. En dat financiële gat moet worden opgevuld!

Tijdens het voorprogramma brengen castleden van de succesvolle M-Lab producties Spring Awakening en Ja Zanna, nee Zanna tussen 21:00 en 21:15 uur enkele nummers uit die shows ten gehore op het UPC podium op het Amsterdamse Museumplein. M-Lab kiest juist voor deze twee shows omdat veel van de acteurs hierin hun eerste professionele ervaring opdeden en hun talenten voor het voetlicht konden brengen. Deze springplankfunctie sluit naadloos aan bij M-Lab’s doelstelling van talentontwikkeling.

M-Lab ontving de afgelopen vier jaar structurele steun van de overheid. Daarnaast ontvangt het laboratorium voor musicaltheater een substantiële bijdrage van de VandenEnde Foundation en bijdragen van een groot aantal andere sponsoren. Alleen met hulp van iedereen die M-Lab een warm hart toedraagt, kan het gat dat de overheid achterlaat opgevuld worden en kan M-Lab blijven voortbestaan. Voor de ontwikkeling van de musicalcultuur in Nederland is het immers van belang dat musicaltheater zich, naast het volledig commerciële aanbod, kan blijven ontwikkelen met nieuwe kleine producties en met nieuw talent.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies