Musical Reports Uitmarkt agenda 2012 beschikbaar

Ook dit jaar is het voor musicalliefhebbers de moeite waard om naar de Amsterdamse Uitmarkt te gaan. De Uitmarkt is van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus te vinden tussen het Leideseplein/Vondelpark en het Museumplein. Tijdens de Uitmarkt zijn er tallozen optredens te bewonderen. Musical Reports bekeek het programma en selecteerde alle musicalgerelateerde optredens in één overzicht. Zoals het er nu naar uitziet zijn er op vrijdag geen musicalgerelateerde optredens.

Niet alleen de optredens van o.a. ‘Ik Driss – de musical, Koning van Katoren en Sprookjesboom de musicall’ staan op onze agenda. Ook optredens van mensen met musicalervaring en/of musicalrepertoire in hun programma. Zo vind je ook optredens van Birgit Schuurman (o.a. bekend van De Jantjes en The Last 5 Years) staan op het programma. Maar er staat nog veel meer op ons programma.

De Musical Reports ‘Uitmarkt 2012’ agenda

In de agenda vind je de dag, het tijdstip, het optreden, een korte beschrijving en de locatie in één handig overzicht. Musical Reports zal de agenda bijwerken wanneer er nieuwe optredens worden ingepland. Via Twitter volgen ook updates. Download HIER de PDF versie van de agenda.

Musical Reports kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele typ- en drukfouten. Ook kan het altijd gebeuren dat optredens om wat voor reden dan ook verplaatst of geannuleerd worden.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies