M-Lab op de Uitmarkt

Zoals bekend heeft het M-Lab naast het net gevist wat betreft subsidie voor de komende jaren. Dit heeft uiteraard een zeer grote impact op dit leuke theatertje in Amsterdam Noord. De Uitmarkt trekt altijd een heleboel mensen die veel geven om cultuur, dus dit was dan ook de uitgelezen plek om nog eens te tonen wat voor kwaliteit er onder andere in huis is. Als “voorprogramma” van de Musical Singalong lieten de casts van Spring Awakening en Ja Zanna Nee Zanna zich nog eens van hun allerbeste kant zien.

Wat: M-Lab op de Uitmarkt
Wie: Cast van Ja Zanna, Nee Zanna en Spring Awakening
Waar: Museumplein, Amsterdam
Wanneer: 26 augustus
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies