Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen in concertreeks

Onder de noemer ‘Three Times a Lady’ zullen in het najaar drie concerten te zien zijn,  waarin Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen samen met de jonge getalenteerde pianist Bernd van den Bos een eenmalig en intiem concertprogramma presenteren. De vrouwen stellen het repertoire van de concerten zelf samen en zullen tijdens het programma met anekdotes en persoonlijke verhalen onder andere terugkijken op hun carrière.

Een vleugel, kaarslicht, één van de beste pianisten uit de muziekindustrie en Nederlands’ bekendste vrouwelijke artiesten vormen samen de ingrediënten voor deze unieke concerten.‘Het wordt een verrassende mix van persoonlijke favorieten en momenten die belangrijk zijn geweest in de enorme carrières van de dames’, aldus organisator Shows & Events. ‘Aan de vleugel ontstaan vaak de mooiste muzikale momenten, dat hebben we samen met de artiesten als basis voor deze concerten gebruikt’.

De drie concerten vinden plaats in de concertzaal van Royal Tulip Heerlickheijd in Ermelo. Karin Bloemen zal op 21 september als eerste Lady het podium betreden,  waarna op 27 oktober Simone Kleinsma en op 3 november Pia Douwes haar zullen volgen. Nog nooit stonden de dames op deze intieme manier op het podium. Per avond zijn er namelijk maar 400 kaarten beschikbaar. Op deze manier krijgt het concert een zeer persoonlijk en sfeervol karakter. In een speciale ambiance wordt u op zeldzame wijze meegenomen naar de belevingswereld van de sterren. Het concert krijgt tijdens het meeslepende pianospel van pianist Bernd van den Bos, een intiem karakter door persoonlijke verhalen en anekdotes. Tijdens deze unieke blik achter de schermen, zult u vermaakt worden met een lach en een traan. Nog nooit kwam u zo dichtbij deze grote sterren! Kaarten zijn beperkt beschikbaar en te bestellen via www.livetheater.nl

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies