Uitmarkt Hazes Marathon: Hij gelooft in mij

Tijdens de Uitmarkt was er in het DeLaMar Theater een heuse Hazes marathon te zien. Van 12.00 uur ’s middags tot middernacht geven verschillende acteurs en zangers een theatrale- of muzikale interpretatie van de nummers van volkszanger André Hazes. Musical Reports bezocht het blok waarin Freek Bartels, Simone Kleinsma en Martijn Fischer de muziek van Hazes ten gehore brachten.

Wat: Uitmarkt Hazes Marathon: Hij gelooft in mij
Wie: Freek Bartels, Simone Kleinsma en Martijn Fischer
Waar: DeLaMar, Amsterdam
Wanneer: 27 augustus 2012
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies