Berget Lewis zingt de stem van de draak in voor Shrek de Musical

Vandaag is bekend geworden dat Berget Lewis de stem van de draak in gaat zingen voor Shrek de Musical. Berget is een fantastisch aanvulling op de cast van Shrek de Musical die bestaat uit William Spaaij als Shrek, Kim-Lian van der Meij als Fiona, Rogier Komproe als Donkey, Paul Groot als Lord Farquaad en Vajen van den Bosch als teenage Fiona. Berget is niet live op het toneel van het Rai-theater te zien maar zal binnenkort haar rol inzingen zodat zij vanaf eind oktober iedere voorstelling te horen is als de indrukwekkende draak die Shrek van Fiona weg moet houden maar plotseling tot over haar oren verliefd wordt op Donkey. Afgelopen zondag presenteerde de cast van Shrek de Musical zich voor het eerst aan het Nederlandse publiek tijdens de Musical Sing-a-Long van de Avro waarbij Shrek, Fiona, Donkey en Lord Farquaad voor het eerst in vol ornaat te zien waren. Dit zorgde voor veel hilariteit onder de bezoekers en tv-kijkers!

Berget Lewis is bij het grote publiek vooral bekend van haar duet met Edwin Evers (One) en als winnares van het Tros tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Berget is bijzonder blij dat ze de rol van draak in in Shrek de Musical mag zingen. ‘Dit is voor wederom een droom die uitkomt. Ik was zelf al groot fan van de Shrek films en dat ik nu de rol van de draak in mag zingen vind ik echt fantastisch! Ik heb enorm veel zin in dit avontuur en kan niet wachten om op 4 november tijdens de première voor de eerste keer de draak, met mijn stem, te zien vliegen door het Rai Theater.’

Vorig jaar kreeg Albert Verlinde Entertaiment de rechten van de musical, die in Londen en Noord-Amerika inmiddels een groot succes is, eindelijk in handen. Vanaf oktober is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met het spannende, hilarische en op momenten roerende stuk. ‘Shrek de musical’ verhaalt over het gelijknamige groene monster dat het aan de zijde van ezel Donkey opneemt tegen de kwade tiran Farquaad en met hem een pact sluit. Als Shrek verliefd wordt op de vrouw waar ook Farquaad zijn zinnen op heeft gezet, is echter niets meer hetzelfde…

Voor wie straks exclusief in het Amsterdamse RAI-theater getuige wil zijn van de megamusical, is op tijd aanmonsteren een absolute must.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies