Stanley Burleson weer het slechte pad op

Stanley Burleson zal de rol van bad-guy, Curtis, gaan spelen in de goddelijke Broadwayhit Sister Act. De hoofdrollen in Sister Act zijn nu bekend. Carolina Dijkhuizen (Deloris), Simone Kleinsma (Moeder Overste), Stanley Burleson (Curtis), Edwin Jonker (Eddie), Frans Mulder (Monseigneur O’Hara) en Christanne de Bruijn (Mary Robert) zullen gaan spelen in het meest swingende klooster van Nederland!

Op dit moment is Stanley druk bezig met de staging van de musical Aspects of Love. Stanley was afgelopen seizoen te zien als De Regelaar in Miss Saigon. Hij speelde eerder in onder andere Cats, Evita,Les Misérables, Move, Karin In Concert, La Bloemen, La On Tour, Musicals In Ahoy’ (2002/2004/2006), Miss Saigon(John), Joe – De Musical (Joe), Chicago (Billy Flynn),Elisabeth (De Dood), Fosse, 3 Musketiers (Kardinaal Richelieu), Passion (Giorgio), Beauty And The Beast (het Beest), Cats (Tuk-stuk-rukker), Evita (Che Chevara), en La Cage Aux Folles (Georges). Ook deed hij de choreografie voor verschillende televisieprogramma’s. En was hij choreograaf voor onder andere JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat, Cirque Stiletto, Crazy Shopping – De musical en afgelopen jaar van Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic, de show van Karin Bloemen.

De goddelijke Broadwayhit Sister Act, komt na de succesvolle lancering in onder andere Londen, Hamburg, Wenen en op Broadway, naar Nederland. Gebaseerd op de award winnende filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Deloris Van Cartier is een diva met veel noten op haar zang, maar zonder succes. Nadat ze per ongeluk getuige is van een criminele afrekening zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Deloris helpt haar ‘zusters’ hun stem te vinden en herontdekt daarbij ook onverwachts haar eigen stem. Een hilarisch en hemels verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies