Uitmarkt 2012 – Hazes Marathon

Op de Uitmarktzaterdag vond er iets unieks plaats: De hele dag was er in het DeLaMar een Hazes-Marathon gaande. Dit in het kader van “Hij gelooft in mij”; de musical over het leven van André Hazes die dit najaar van start gaat. Een gevarieerd programma in blokken van een uur waarbij stilgestaan werd bij het leven – en de dood – van de volkszanger. Martijn Fischer zal de rol van Hazes gaan spelen in de musical, dus uiteraard was hij van de partij. Verder was er een wisselend gezelschap om hem te ondersteunen. Musical Reports was aanwezig bij het eerste blok, met onder andere Freek Bartels en Simone Kleinsma.

Wat: Uitmarkt Hazes Marathon: Hij gelooft in mij
Wie: Freek Bartels, Simone Kleinsma en Martijn Fischer
Waar: DeLaMar, Amsterdam
Wanneer: 25 augustus 2012
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies