Tony Neef zingt mee bij Musical on Demand

Nadat eerder bekend werd dat Renée van Wegberg mee zal werken aan het premièreconcert van Musical on Demand, heeft nu ook Tony Neef zijn medewerking toegezegd. Het premièreconcert is de start van het bedrijf Musical on Demand en zal plaatsvinden op 22 oktober in de Wachtkamer, op het station in Haarlem.

Musical on Demand is afgelopen voorjaar opgericht met als doel musicalconcerten op maat te produceren. De toekomstige opdrachtgevers kunnen zelf hun ideale concert of evenement samen stellen: van klein en intiem, tot groots en meeslepend! Naast het brengen van bekende musicalartiesten wil Musical on Demand vooral een podium bieden aan de (nog) onbekende artiesten en musici die al werkzaam zijn in de musicalwereld of in de laatste fase zijn van hun (musical-) vakopleiding. Om dit initiatief onder de aandacht te brengen verzorgt het bedrijf een premièreconcert waarbij de vele mogelijkheden van Musical on Demand aan bod zullen komen.

De enige manier om bij het concert aanwezig te zijn is om een klein bedrag te investeren in het bedrijf. Maron Teerds, medeoprichter van het bedrijf legt uit: ‘We hebben voor deze vorm gekozen om zo meer mensen betrokken te laten zijn bij het bedrijf. Dit is voor ons de perfecte manier om ons bedrijf in de markt te zetten. Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat alle winst uit dit project terug gaat naar de solisten en musici’. Tot nu toe is helaas nog maar één derde van het bedrag opgehaald. Daarom heeft Musical on Demand besloten dat als men nu investeert, men bij iedere € 50,- al een kaart voor dit exclusieve concert ontvangt.

Complete line-up: Tony Neef, Renée van Wegberg, Niels van der Gaarden, Daan Smits, Anouk Snel, Sara Gracia Santacreu, Eline Schmidt, Robbert van Unnik en Gerlinde Vliegenthart
Muzikale leiding: Edwin Schimscheimer

Voor inlichtingen en aanvragen interviews: Paul Keizer 06-49386736 of info@musicalondemand.nl

www.musicalondemand.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies