Birgit Schuurman en DJ Miss Nine te zien in Holiday on Ice

SPEED, de nieuwe spektakelproductie van Holiday on Ice, krijgt een bijzonder Nederlands tintje. Actrice en zangeres Birgit Schuurman zingt twee nummers in de show en vertelt tussen de scenes door het verhaal van SPEED. DJ-sensatie Miss Nine tekent voor een spetterende remix van de SPEED-titelsong en een opzwepende DJ-set tijdens de Nederlandse premiere op 18 oktober.

Birgit Schuurman, eerder dit jaar samen met zus Katja te zien de bioscoopfilm Black Out,  is enorm verheugd met haar rol in SPEED. “Toen ik door Holiday on Ice werd gevraagd, dacht ik niet dat een ijsshow zo stoer, sexy en eigentijds kon zijn”, zegt ze. “SPEED is echt een te gekke show!” Birgit zingt twee nummers in SPEED, waarbij ze via twee enorme videoschermen een virtueel duet danst met een schaatser op het ijs. Daarnaast neemt Birgit het publiek gedurende de show mee in het verhaal van snelheid, door in de overgangen tussen de scenes het verhaal van SPEED te vertellen.

Minstens zo stoer, sexy en swingend is de bijdrage aan SPEED van draaitafelkoningin DJ Miss Nine. In het dagelijks leven combineert ze haar carriére in de internationale dance scene met modellenwerk voor het vermaarde bureau Elite Models. Voor SPEED tilt Miss Nine de door stercomponist Stephen Emmer geschreven Theme Song naar een hoger clubniveau met een swingende remix. “SPEED is een moderne en vernieuwende show met heel diverse eigentijdse muziek, van rockballads tot dance”, aldus een enthousiaste Miss Nine. “Daarom vond ik het ook zo leuk om de Theme Song te mogen remixen.” De remix wordt uitgebracht via iTunes en is gratis te downloaden via de website www.holidayonice.nl. Bovendien brengt Miss Nine tijdens de première in Utrecht op 18 oktober het publiek in de juiste SPEED mood met een spetterende DJ-set.

“Birgit Schuurman en DJ Miss Nine belichamen waar SPEED voor staat. Beiden zijn stoere, sexy vrouwen en fantastisch getalenteerde artiesten, die een extra dimensie toevoegen aan de sensatie en snelheid van onze spectaculaire nieuwe ijsshow. SPEED leent zich niet voor een traditionele schaatsact van een BN-er. De special guest in deze show, Birgit in dit geval, neemt de bezoekers via twee giga videoschermen mee langs alle thema’s van snelheid die in de diverse scenes naar voren komen. Dus ook in dat opzicht is SPEED vernieuwend!” aldus Brigitte Stolk, Country Manager Holiday on Ice.

Speed is de gloednieuwe spektakelproductie van Holiday on Ice. De show is geïnspireerd door de snelheid en duizelingwekkende dynamiek van de maatschappij waarin we nu leven, met een overrompelend resultaat. Naast de vaste Holiday on Ice-kenmerken heeft Speed elementen die nog nooit eerder in een ijsshow te zien waren. Zo zijn naast schaatsers in alle acts ook danseressen te zien op een podium boven de ijsvloer. Motorrijders voeren stunts uit op het ijs met speciaal voor deze show ontworpen motorfietsen. Luchtacrobaten voeren hun huiveringwekkende circusacts uit en moderne dance- en rockmuziek zorgt voor een opzwepende sfeer. Al deze elementen tezamen maken Speed tot een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Zowel voor diegenen die al fan van Holiday on Ice waren, als voor mensen die nog nooit eerder een ijsshow bezochten.

Kaarten voor Speed (beschikbaar vanaf € 29,95) zijn te koop bij See Tickets (0900 – 3003000, 45 c.p.m.) of via www.holidayonice.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Primera-winkels. Kinderen krijgen 50% korting op de kaartprijs, 65-plussers ontvangen een korting van 10% op de kaartprijs*. *Deze kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties.

 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies