Repetities ‘Lover of Loser’ gestart

Afgelopen maandag zijn de repetities voor de musical ‘Lover of Loser’ gestart. Deze interactieve musical, naar het gelijknamige boek van Carry Slee, is van oktober 2012 tot en met maart 2013 te zien in de Nederlands theaters en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. De cast bestaat uit onder anderen Pip Pellens (Goede Tijden, Slechte Tijden), Pim Wessels (Pietje Bell), Sander de Heer (ONM) en Lauretta Gerards (ONM). De vijftienjarige Eva heeft problemen met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt hoe het verhaal verder gaat. Het boek ‘Lover of Loser’ van Carry Slee is verschenen in 2006. Met dit boek als basis kwam in 2009 de populaire bioscoopfilm ‘Lover of Loser’ uit en nu is het tijd voor de musicalversie! Bijzonder aan de musical is dat het publiek, net als in het boek, de loop van het verhaal bepaalt. In de voorstellingen zitten meer dan 15 keuze momenten waarbij het publiek stemt over het vervolg van het verhaal. Dit betekent dat geen enkele voorstelling van deze interactieve musical hetzelfde zal zijn. ‘Lover of Loser’ is geen musical met ouderwetse dans en klassieke muziek. De choreograaf van deze voorstelling is namelijk niemand minder dan Dan Karaty, bekend van ‘So You Think You Can Dance’, ‘Holland’s Got Talent’ en ‘The Ultimate Dancebattle’. De eigentijdse muziek is gemaakt door Brahim Fouradi, bekend van het rapduo Fouradi, en Fons Merkies.

De combinatie van de interactie met het publiek, de getalenteerde cast, de indrukwekkende choreografie en de eigentijdse muziek zal voor een unieke avond uit zorgen. Voor meer informatie over de musical ‘Lover of Loser’ of het bestellen van tickets kunt u terecht op www.leftheater.nl.

Klik op de foto om te vergroten

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies