The Little Mermaid vanaf nu te zien in het Beatrix Theater te Utrecht

De cast van Disney’s The Little Mermaid onthulde vandaag samen met ruim 150 leerlingen van basisschool de Boomgaard in Utrecht een levensgrote 3D straattekening van een onderwaterwereld. Hiermee is het startsein voor de voorstellingen in het Beatrix Theater gegeven. Disney’s The Little Mermaid met onder anderen Tessa Sunniva van Tol (Ariel) en Tommie Christiaan (Prins Erik) is vanaf vandaag exclusief te zien in het Beatrix Theater.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies