Open audities: Figuranten gezocht voor ‘De Jantjes’ in Rotterdam

Altijd al samen met de grote sterren op de planken van een groot theater willen staan? Grijp nu je kans en doe mee aan de open audities. Voor de musical De Jantjes (met o.a. Willeke Alberti) is de producent op zoek naar figuranten voor de voorstellingen van 12 t/m 17 maart in het nieuwe Luxor. De figuranten zullen in de musical worden ingezet als bezoeker in het café van Tante Piet, als voorbijganger op de Oostelijke Handelskade en natuurlijk in de alom bekende Jordaan waar op straat veel te beleven valt!

Profiel figurant: 
De productie zoekt mannen en vrouwen tussen de 40 en 65 jaar, met een normaal postuur, West-Europees uiterlijk en tussen de 1.65 en1.85 meter lang die tijdens de speeldata in Rotterdam beschikbaar zijn. Ben jij dit? Schrijf je dan nu in en kom op 15 september naar het oude Luxor Theater om je daar op een originele manier te presenteren!

Inschrijven (verplicht!):
Voldoe je alle eisen? Download het inschrijfformulier (doc) en stuur het naar ons op! Zet je beste beentje voor, zing je mooiste lied, draag je gevoeligste monoloog voor of kom als publiek genieten van de audities en kijk samen met de jury naar het talent van Rotterdam. Zaterdag 15 september 17:00 – 20:00 uur, Oude Luxor Theater, gratis en voor iedereen toegankelijk. Meer informatie www.luxortheater.nl/24uurcultuur

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies