Cast Anastasia de musical klaar voor de première!

Afgelopen zaterdag en zondag waren de laatste twee repetitiedagen van Anastasia de musical. De cast is er helemaal klaar voor en de kleedsters, grimeuses en decorploeg voeren deze week de laatste wijzigingen door. Aanstaande zaterdag om 16.00 uur gaat de voorstelling, onder toeziend oog van de pers en diverse bekende Nederlanders, in première in het Fulcotheater in IJsselstein. Wouter Blijleven, creatief leider van de musical: “In zo’n weekend valt alles op zijn plek, het belooft een prachtige, vermakelijke maar ook ontroerende voorstelling te worden.” De 19-jarige hoofdrolspeelster Eva kan, net als de hele cast, niet wachten tot aanstaande zaterdag! Eva: “Een droom komt uit. We hebben een jaar keihard gewerkt en aantaande zaterdag is het eindelijk “showtime”. Na de première is Anastasia zondag 16 september nog te zien in IJsselstein (nog enkele kaarten beschikbaar) en de voorstelling reist daarna naar Tiel, Barneveld, Hoofddorp en Nieuwegein. Informatie en kaartverkoop via www.fanwork.nl/anastasia en 030 – 686 69 11.

FanWork Musicals is met haar 850 leden, inmiddels één van de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. In Anastasia de musical spelen de grootste talenten. De afgelopen jaren werden vele FanWork-talenten aangenomen op de betere vakopleidingen in Nederland. Zo zitten Annefleur van den Berg ( Speelde bij FanWork o.a. Prinses Marianne, Kadeem, en Pocahontas) en Esmee Dekker (Speelde o.a. Prinses Yasmine en Esmeralda, Kiran en won “FanWork Talent van het jaar 2010”) momenteel in het tweede jaar van hun opleiding aan de Frank Sanders Akademie. Tessa Brockhoff studeert aan het Fontys Conservatorium en Yannick Plugers speelt in Shrek de musical. Frank van der Steen, mede-eigenaar van FanWork: “Ieder jaar worden diverse castleden aangenomen op prestigieuze vakopleidingen. Ook dit jaar zijn er weer diverse castleden aangenomen. Ik weet zeker dat we in de toekomst van diverse “FanWorkers” gaan horen! In Anastasia de musical speelt het musicaltalent van de toekomst!”

Anastasia de musical sleept je mee in één van de grootste mysteries van de 20e eeuw! Een prinses die verdween zonder een spoor na te laten. Na een ijzersterke Jungle Book komt FanWork Musicals dit jaar terug met Anastasia de musical. Misschien wel één van de mooiste verhalen die onze geschiedenis rijk is. Ga mee in een avontuur van een meisje dat misschien wel een prinses is! Wordt Anastasia de troonopvolger of is Raspoetin in staat om de Romanov dynastie te stoppen? De show is geschikt voor iedereen van 3 tot 103! Mis deze magische musical niet!

De afgelopen jaren is de pers lovend geweest over FanWork Musicals; “FanWork is een echte kweekvijver voor talent”, “Het kan niet anders of we gaan nog een hoop horen van deze talenten”, “Een broeikas van komisch-, zang- en danstalent”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies