Musical Reports alweer 3 lentes jong

Het leukste online Musical Magazine (Musical Reports) bestaat vandaag drie jaar! Wat begon als kleinschalig initiatief groeide in drie jaar tijd uit tot een populair en gewaardeerd online musical magazine.

Al drie jaar lang doet Musical Reports vol passie verslag van het Nederlandse musical landschap. Middels nieuws, recensies, video- en fotoreportages biedt Musical Reports een platform waar elke musicalliefhebber terecht kan. Of het nu is om zich te laten inspireren of om zich te laten informeren. Bij Musical Reports kan je altijd terecht voor artikelen over musicals die bij jou in de buurt te zien zijn. Dus ook voor de musicals die opgevoerd worden in bijvoorbeeld Haarlem, Heerlen of Groningen. 

Populair
Musical Reports wordt op Twitter op de voet gevolgd door bijna 3000 volgers en wordt dagelijks bezocht door honderden lezers. Daarnaast zijn de ruim 150 videoreportages die Musical Reports maakte, samen goed voor ruim een half miljoen views. Dit zijn aantallen die na drie jaar nog steeds sterk stijgen. Dit geeft goed weer hoe populair Musical Reports is. 

Over Musical Reports
Musical Reports is een dynamisch platform voor musicalliefhebbers. Op 13 september 2009 was Musical Reports voor het eerst online te bezoeken. Het team van Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve en respectvolle wijze verslag te leggen van de musicals die gepresenteerd worden in zowel Nederland als Vlaanderen. Objectiviteit en kwaliteit zijn dan ook de twee belangrijkste kernpunten binnen de visie van Musical Reports. Er zal ook niet geschroomd worden om, waar terecht, kritisch te zijn. Dit echter te allen tijde onderbouwd en op een respectvolle wijze. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Vrijwillig
Musical Reports kan bestaan dankzij haar vrijwilligers. Mensen die elke dag klaarstaan om belangeloos tijd en energie te stoppen in het platform. Ook de hoofdredactie, die gevestigd is in Beverwijk, bestaat uit vrijwilligers. Al deze vrijwilligers delen één passie: Musical. 

Toekomst
Aan het begin van dit nieuwe theaterseizoen (2012/2013) heeft het team van Musical Reports er zin in om weer een jaar vol overgave het laatste nieuws, scherpe recensies en toffe reportages te brengen. Dit theaterseizoen begon veelbewogen met het niet doorgaan van Ghost (Stage Entertainment) en Avenue Q (3 and a crowd) en het verlies van subsidie voor theater M-Lab. Het zijn roerige tijden voor de Nederlandse musical, maar wij houden jou op de hoogte!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies