Win de CD Dromen (Joseph) met oa. Joke de Kruijf

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Musical Reports bestaat 3 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom verloot Musical Reports een zeer bijzondere CD uit haar eigen collectie: De CD “Dromen”.

In 1992, 17 jaar voordat Musical Reports werd opgericht, bracht de stichting Hoger onderwijs Zuid-Nederland een CD uit getiteld “Dromen”. In het doosje staat te lezen dat deze stichting in 1993, in een regie van Franck van Laecke, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat op de planken zou brengen.

De CD “Dromen” bevat 4 Nederlandstalige nummers uit Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, in een vertaling van Franck van Laecke. Niemand minder dan Joke de Kruijf (oa. Phantom of the Opera) zingt de rol van de vertelster. Marco Bakker (oa. Cats) is op de CD the horen als de Farao en Bas Groenenberg (regie 1953 de musical) zingt de rol van Joseph.

Jij kunt tot 13 oktober 2012 kansmaken op dit unieke verzamelstuk. Wat moet je doen?

Twitter: Volg Musical Reports op Twitter (klik HIER) en plaats of retweet het volgende bericht:

Ik volg @MusicalReports en maak kans op een uniek verzamelstuk: De CD Dromen (Joseph) met oa. Joke de Kruif 

Facebook:Je maakt ook kans op de CD door op Facebook op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te vinden op Facebook.

Ik LIKE Musical Reports op Facebook en deel dit bericht en maak zo kans op de CD Dromen (Joseph) met oa. Joke de Kruijf.  Meer info: http://musicalreports.nl/?p=13991

We zijn HIER op Facebook te vinden. 

E-Mail: Stuur je adres en het antwoord op de onderstaande vraag naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl

Wie speelde de rol van Farao in de Stage Entertainment opvoering (2008) van Joseph and the amazing technicolor dreamcoat?

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies