Even Kennismaken: Eric-Paul Dijkhuizen

Tijdens de perspresentatie van Aspects of Love (11 september 2012) maakte Nederland voor het eerst kennis met de nieuwe algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland. Musical Reports maakte kennis en vroeg ook naar het uitstellen van Ghost de musical.

Bekijk onderstaand het gesprek met Eric-Paul Dijkhuizen.

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies