Muziektheaterproductie MIJN HEMEL! te gast in M-Lab

De succesvolle Theatergroep Parbleu! is van 2 t/m 7 oktober 2012 opnieuw te gast in M-Lab in Amsterdam-Noord met de nieuwe, zelf geschreven, muziektheaterproductie MIJN HEMEL!

MIJN HEMEL! speelt zich af in de hemel, althans, een hemel. Met bewoners, personeel en nieuwkomers. Aardse overwegingen en hemelse gedachten wisselen elkaar af. Terugkijken op het aardse leven gebeurt met en lach en een traan. In de hemel zijn is immer onomkeerbaar en verloren geliefde terugzien uitgesloten. Of toch niet? Niets is wat het lijkt in deze hemel. Mocht er in deze voorstelling al een boodschap van ‘boven’ komen, dan is het wel CARPE DIEM: Pluk De Dag!

Het script voor MIJN HEMEL! werd bedacht door de leden van Parbleu! en ontwikkeld door Merel Holl, Arjen Göbel en Bas Groenenberg, die ook voor de eindredactie en regie tekent. Bas Groenenberg regisseerde eerder bij Parbleu! de voorstellingen Illyria, Airport en Bad Girl en voor Van Hoorne Theaterproducties 1953 de Musical en Thomas de Stoomlocomotief. De choreografie wordt verzorgd door Myrthe Wissink en Maaike van Agteren en Arjen Göbel heeft de muzikale leiding.

Voor de muziek in MIJN HEMEL! worden nummers gebruikt van onder andere Coldplay, Paul McCartney, Joe Cocker, Jim Croce, BeeGees, Tavares, Rob de Nijs, Bløf, Mathilde Santing, Frans Halsema, Mylou Frencken en diverse musicalnummers.

MIJN HEMEL! is de 17e productie van Parbleu!, na onder andere drie musicals van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, de muzikale theatershows Rock The Boat (2000), Airport (2009), de Shakespeare-musical Illyria (2004), A Chorus Line (2007) en Bad Girls (2010).

MIJN HEMEL! wordt van dinsdag 2 tot en met zondag 7 oktober as. gespeeld in M-Lab, Aambeeldstraat 10E, 1021 KB Amsterdam (Noord). De voorstelling begint van dinsdag tot en met zaterdag om 20.15 uur en op zondag om 14.30 uur. Kaarten kosten € 20 (CJP/Pas65/Stadspas € 2,50 korting) en kunnen gereserveerd worden via de website van M-Lab: www.m-lab.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies