Presentatie: dit wordt vershrekkelijk leuk

Na de eerste korte kennismaking met de figuren uit Shrek op de Uitmarkt, was het vandaag de hoogste tijd voor de perspresentatie. De teksten zijn uit het Engels vertaald (door Allard Blom), en de volledige cast trakteerde de aanwezige pers op vier volledige nummers. Helaas zonder decor en kostuums, maar de optredens beloofden alvast erg veel goeds. Naast een ensemblenummer zagen we onder andere Paul Groot als Lord Farquaad (die zijn rol volledig op zijn knieën zal spelen), Rogier Komproe als de hyperactieve ezel, en uiteraard Kim-Lian van der Meij als prinses Fiona (in drievoud) en William Spaaij als Shrek. Kijk hier naar de foto’s.

Wat: Shrek
Wie: O.a. William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot, Rogier Komproe
Waar: Dutch Studio’s, Amsterdam
Wanneer: 19 september 2012 (perspresentatie)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies