Exclusief: Putting it Together met Paul Groot mogelijk naar Nederland

De Sondheim musical Putting it Together is mogelijk volgend seizoen te zien in Nederland. Paul Groot (o.a. Koefnoen, Spamalot, Shrek!) en Porgy Franssen (o.a. Moordvrouw, Keyzer & de Boer Advocaten, Het schnitzelparadijs) zullen hier rollen in vertolken. Paul Groot kon dit tijdens de perspresentatie van Shrek! exclusief aan Musical Reports vertellen. Wie de producent zal zijn is nog onbekend, men probeert te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Nederlandse versie van deze musical.

Putting it Together is een revue voorstelling met een mix van Sondheim nummers uit voorstellingen zoals Sweeney Todd, Company, Follies and A Little Night Music. In Putting it Together zien we hoe de relaties en emoties van vijf gasten op een cocktailparty in Manhattan met elkaar verweven geraken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies