WIN kaarten voor M-Lab’s ‘Kiss me Kate’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Van 31 oktober t/m 12 november 2012 is in Theater M-Lab de musical Kiss me Kate te zien. Deze musical van Cole Porter met muzikale hoogtepunten als WunderbarSo In Love en Too Darn Hot won veel prijzen waaronder Tony Awards voor Beste Musical en Beste Muziek. Daniël Cohen bewerkt de musicalklassieker uit 1948 voor M-Lab tot een eigentijdse versie. Hij neemt tevens de regie voor zijn rekening.

Musical Reports mag in samenwerking met Theater M-Lab 2 vrijkaarten verloten voor de try-out van Kiss me Kate op 31 oktober 2012!

Wil jij als één van de eersten M-Lab’s bewerking van Kiss me Kate zien? Doe dan mee en maak kans op 2 kaarten voor de voorstelling van 31 oktober (aanvang 20:15 uur) in het M-Lab te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken?

Beantwoord de volgende prijsvraag:
Kiss me Kate is al eens eerder te zien geweest in de Nederlandse theaters. De toenmalige bewerking, met onder andere Aart Staartjes, was van de hand van Seth Gaaikema. In welk theaterseizoen was deze uitvoering te zien?

Stuur je antwoord samen met je voor en achternaam en telefoonnummer naar prijsvraag[@]musicalreports o.v.v. Kiss me Kate.

Of doe mee via Twitter:
Retweet of plaats de onderstaande Tweet op Twitter. We zijn HIER te vinden op Twitter.

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports en maak kans op 2 vrijkaarten voor M-Lab’s Kiss me Kate (31/10/12)

Mee doen kan tot en met 20 oktober. De prijswinnaar krijgt 21 oktober bericht en moet de kaarten voor 23 oktober 12:00 bevestigd hebben.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies