Zoektocht naar Annie maakt kans op Gouden Stuiver 2012

De zoektocht naar de beste musicalkids van Nederland (RTL Telekids en RTL Koffietijd) is geselecteerd voor de Gouden Stuiver, de publieksprijs voor beste jeugdprogramma. Dit betekent dat het programma kans maakt genomineerd te worden voor deze prestigieuze prijs.

Afgelopen lente hebben 1.200 meiden auditie gedaan voor de felbegeerde titelrol in de musical Annie of één van de rollen van weesmeisje. De audities vonden in heel het land plaats en hebben wederom bewezen dat het in Nederland barst van het jonge musicaltalent. Van deze intensieve zoektocht is door RTL Telekids en RTL Koffietijd een tv-serie gemaakt die wekelijks door 100.000’en mensen werd bekeken. De zinderende finale van het programma vond op 3 juni plaats in GaiaZOO  Kerkrade waar op bijzondere wijze bekend werd gemaakt welke meiden meespelen in de musical Annie en welke meiden de titelrol in deze nieuwe Albert Verlinde Entertainment productie vertolken.

Albert Verlinde Entertainment brengt Annie, het brutale weesmeisje met het hart van goud, een kop vol rode krullen en haar ondeugende hond, terug in de theaters! Annie slijt haar dagen in het weeshuis van de altijd liederlijk bezopen Miss Hannigan. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Het leidt tot een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het brutale weesmeisje. Annie is een hartverwarmende musical voor het hele gezin.

Tony Neef neemt de rol van Oliver ‘Daddy’ Warbucks op zich en naast hem zien we Jenny Arean en Gerrie van der Klei in de rol van Miss Hannigan. Maike Boerdam speelt Grace, Joey Schalker speelt Rooster, Cindy Bell speelt Lilly, de vriendin van Rooster en Raymond Kurvers speelt President Roosevelt.

Het publiek kan nog tot 1 oktober stemmen op zijn favoriete programma op Televizier.nl. Op basis van deze stemming worden per categorie drie programma’s genomineerd voor de prijzen. Daarna volgt een tweede stemronde. Stemmen kan via www.televizier.nl!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies