Daar zijn onze Jantjes!

In 2005 en in 1998 waren ze er ook al, maar toch was het volgens De Graaf en Cornelissen weer hoog tijd voor de nieuwe lichting. De Jantjes: Dolle Dries, Schele Manus en Blauwe Toon worden deze keer gespeeld door achtereenvolgens Stefan de Kogel, Job Bovelander en Rick Sessink. Zij worden bijgestaan door onder andere Rosalie de Jong (Blonde Greet), Ellen Evers (Tante Piet) en Willeke Alberti (een glansrol als Na Druppel). Dat herhaling goed is, bleek wel uit het feit dat de hele zaal al ingehaakt was al voordat het doek op was. Wat volgde was een oerhollandse, gezellige avond met een fijne voorstelling, die nog lang nagalmde in de gangen van het DeLaMar.

Wat: De Jantjes
Wie: O.a. Stefan de Kogel, Job Bovelander, Rick Sessink, Willeke Alberti
Waar: DeLaMar, Amsterdam
Wanneer: 23 september 2012
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies