De Graaf en Cornelissen maken plannen voor 2013/2014 bekend

In het seizoen 2013/2014 zal De Graaf en Cornelissen Producties, zoals het er nu naar uitziet, geen musical produceren. Wel zal er een concertreeks door Nederland gaan touren met de titel ‘Nederland Musicalland’. Joke de Kruijf zal samen met 5 (nog nader bekend te maken) musical-toptalenten en een live band verschillende songs ten gehore brengen.

Muziek uit o.a. Soldaat van Oranje, Cyrano, Heerlijk duurt het langst, Doe Maar, Ja Zuster Nee Zuster, Foxtrot, Wat Zien Ik?!, Op Hoop van Zegen, Tsjechov, Ciske de Rat Turks Fruit, De Jantjes en ‘t Schaep met de 5 pooten zal te horen zijn tijdens het concert.

Tevens zal Sabine Beens met een nieuw cabaretprogramma te zien zijn in de Nederlandse theaters. Na het succes van Ça Bien zal Beens nu met Sabine B. de theaters veroveren.

Daarnaast zal ook de toneelvoorstelling Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde opnieuw te zien zijn in Nederland. De voorstelling was eerder kort te zien in het Werkteater (Amsterdam) maar zal nu met o.a. Alfred van den Heuvel te zien zijn in heel Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies