Ernst Daniël Smid snel te zien in Aspects of Love

Rosemarie (Roos) Giesen van der Sluis, de vrouw van operaster Ernst Daniël Smid is donderdag 13 september op 47 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Alvleesklierkanker. Het verlies van zijn vrouw was tijdens het repetitieproces van de musical Aspects of Love waarin Ernst Daniël Smid een hoofdrol vertolkt.

Tijdens de eerste tryout van Aspects of Love (afgelopen zaterdag) in Haarlem was dan ook de Hans Peter Janssens te zien in de rol van George in plaats van Ernst Daniël. Ernst Daniël liet via Twitter weten er vanaf Oss weer bij te zijn. Aspects of Love is nu nog te zien in Haarlem en vanaf 27 september in Oss. Het ziet er dus naar uit dat Ernst Daniël alsnog de première op 7 oktober in het DeLaMar te Amsterdam zal spelen.

Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige, vurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies