Fotoreport “Wordt u al geholpen?”

Op maandag 24 september ging “Wordt u al geholpen”, de Nederlandse bewerking van “Are you being served” in première. De van oorsprong typisch engelse sitcom speelt zich af in het warenhuis Grace Brothers, alwaar de personeelsleden met z’n allen op “vakantie” gaan. In werkelijkheid gaan ze kamperen op de kampeerafdeling van de winkel, om de kampeeruitrusting te testen. Uiteraard levert dit hilarische praktijken op, gezien de kleurrijke personages. Hieronder een fotoreport van het slotapplaus.

Wat: Wordt u al geholpen?
Wie: O.a. Filip Bolluyt, Mylène d’Anjou, Rolf Koster, Daphne Flint, Bas Bovelander & Sabine Beens
Waar: De Goudse Schouwburg, Gouda
Wanneer: 24 september 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Kijk ook eens hier voor de recensie van de voorstelling.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies